hetpizzaparadijs

Spullen om zelf pizza's te kunnen maken

Ooni Pro 16

Een zeer goede en betrouwbare pizzaoven is de ooni proDoordat jij kan stoken op 4 soorten brandstoffen kun je altijd kiezen waar jij vandaag zin in hebt. Ga jij voor gemak voor en tijdens het bakken? Kies dan eens voor de gasoptie. Hierdoor is het een kwestie van aanzetten en wachten tot de gewenste temperatuur bereikt is. En deze temperatuur kan wel tot 500 graden komen door de goede isolatie die deze pizzaoven heeft. Dus echte Napolitaanse pizza's vliegen eruit zo op je bord. Wil je lekker stoken met hout dan kan dit ook. Dit vraagt natuurlijk iets meer werk maar de smaak en voldoening maken dit zeker goed. De ooni pro 16 is van goede kwaliteit gemaakt en is dan ook gemaakt van RVS. Hierdoor is de oven zeker sterk en kun je er lang plezier in gaan hebben.

Ooni karu 16 pizzaoven

De ooni karu 16 multi fuel pizzaoven is het nieuwste vooruitgang op dit moment. De oven komt samen een nieuw uiterlijk en nieuwe technologieen die jou gaan helpen goede pizza's te maken. De digitale themometer meet perfect de temperatuur in de pizzaoven voor jou. De oven kan een temperatuur bereiken van 500 graden en heeft een mooie glazen deur die zorgt ervoor dat de hitte goed binnen blijft en jij kan zien wat er binnen in gebeurd.

pizzaring

Met een weber pizzaring kun je jouw bbq ombouwen tot een echte pizzaoven. Een Pizzaring zet je tussen het deksel van bijvoorbeeld de weber. Daardoor onstaat er ruimte om je pizza in te schuiven op de warme pizzasteen. Eigenlijk maak je met een pizzaring een echte pizzaoven van de barbecue. Pizzaringen zijn dus een echte toevoeging aan jou verzameling voor de BBQ om te genieten van de lekkerste zelf gemaakte pizza's.

Pizzabijbel

Als jij een echt goed boek over pizza's wilt kopen dan is de pizzabijbel echt iets voor jou. In de pizzabijbel zijn te vinden die normaal enkel gebruikt worden door echte pizzaiolo's. Je leert professionele handelingen en leest waar vaak foutjes gemaakt worden zodat jij deze nooit meer hoeft te maken. De pizzabijbel is een dik boek van wel 450 pagina's vol afbeeldingen en recepten over pizza maken. In de pizzabijbel komt je meer tegen dan alleen de bekende pizza's. Maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende platbroden zoals focaccia. Ook vind je er recepturen van platbroden zoals foccaccia of pizza's die een zoete topping hebben. De pizzabijbels zijn te koop in Ebook en in Hardcover versie.

pizzaovens

Een pizzaoven is leuk om te hebben want met een pizzaoven kan jij zelf de lekkerste pizza's maken. Eerder waren er alleen zware pizzaovens op hout die in een restaurant stonden. Tegenwoordig kan jijzelf ook een pizzaoven hebben, gewoon thuis in je buitenkeuken. Er zijn vele variaties in pizzaovens, denk aan elektrische maar ook op gas, houtgestookte pizzaovens en ovens die op houtskool branden. Vroeger waren de pizzaovens zeer lomp en had die een vaste plek, tegenwoordig zijn er ook mobiele pizzaovens te koop. Met een mobiele pizzaoven kun je alle kanten op. Je kunt hem in je tuin gebruiken maar ook meenemen naar een tuinfeest of naar het strand en de camping.

Pizzasnijder

Een pizzasnijder is gemaakt om jouw vers afgebakken pizza makkelijk in gelijke punten te snijden. Er zijn zeer professionele pizzasnijders kopen maar ook goedkopere. Er zijn dus pizzasnijders voor elke portomonee te koop. Geef je een snijder cadeau dan is een grappige pizzasnijder misschien ook een idee. Deze pizzasnijders snijden moeiteloos door elke pizza heen. welk soort pizzasnijder jij ook zoekt hier koop jij snijders voor elk budget.

Weber pizzaring

Met een weber pizza ring kun je jouw barbecue ombouwen tot een echte pizzaoven. Een weber pizza ring zet je tussen het deksel van bijvoorbeeld de kamado. Hierdoor krijg je de ruimte om je pizza in te plaatsen op de warme pizzasteen. In principe creer je met een pizzaring een echte pizzaoven van jouw bbq.

Pizzastenen

Maak jij graag zelf de pizza thuis in plaats van er een te bestellen? Met pizzastenen maak je betere pizza's en broden dit komt omdat deze goed de warmte vast kan houden. Er zijn minder dure en veel duurdere pizzastenen. Er zijn pizzastenen die gemaakt zijn uit of keramiek. Ook is er verschil in de diktes van een pizzasteen. Een dikke pizzasteen kan zijn hitte veel beter vasthouden dan een dunne steen. Ook is er een pizzasteen voor op de BBQ. Hierdoor kun je op de barbeque ook pizza bakken.

Deegkratten

Waarom zou u een Deegkrat moeten kopen? deegkratten zorgen ervoor dat je pizzadeeg en brooddeeg goed en veilig kan laten rijzen en rijpen. Ook zal je deeg nu niet meer uitdrogen doordat ze goed af te sluiten zijn door middel van een deksels voor deegkratten. Deze deegkratten zijn vaak stapelbaar en met de juiste maat passen ze zelfs in uw koelkast of vriezer. Een deegkrat voorkomt het uitdrogen van pizza of brooddeeg tijdens het rijzen en rijpen maar ook tijdens het maken kan deeg uitdrogen. Een deegkrat is makkelijk op te stapelen waardoor u ook grote volumes pizzadeeg kunt maken en bewaren. Doordat jij de deegkratten opstapelt hoeft u vaak niet voor elke bak een deksel aan te schaffen maar alleen voor de bovenste deegkrat.